Gezondheidscentrum Oostpoort is een praktijk met medisch specialisten en een huisarts in Amsterdam Oost. Het gezondheidscentrum staat voor goede zorg en een uitstekende service. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Oost nabij winkelcentrum Oostpoort.

Onze praktijk is NHG geaccrediteerd. Een huisarts met dit keurmerk voldoen aan kwaliteitsnormen. Deze normen zijn gebaseerd op 17 patiëntverwachtingen. Dat zijn de verwachtingen die de patiënt van de huisarts mag hebben, bijvoorbeeld op basis van kwaliteit, personeel, ervaringen, veiligheid, bereikbaarheid, hygiëne, privacy, behandelingen, medicijnen of resultaten.

Bij ons vindt u alle zorg onder een dak. Ons team bestaat uit huisartsen, een oefentherapeut, een psycholoog, een diëtist, een internist, een orthopeed en een gynaecoloog. Daarnaast bestaat ons team uit ervaren doktersassistenten, HAIO’s (huisarts in opleiding), co-assistenten en stagiaires.

Onze multiculturele samenleving weerspiegelt in onze praktijk. Ons team spreekt Nederlands, Engels, Turks, Arabisch en Farsi/Dari.

U kunt bij ons terecht met gezondheids- en welzijnsproblemen, maar wij helpen u ook graag met het kiezen van een gezonde levensstijl. Bij Gezondheidscentrum Oostpoort staat de patiënt centraal. Ons team staat altijd open voor suggesties en verbeterpunten.

Helpt u ons verbeteren? Verstuur uw feedback naar: info@gezondheidscentrumoostpoort.nl. Bedankt!