Coronavirus – Gezondheidscentrum Oostpoort – Amsterdam
Polderweg 192 1093 KP Amsterdam Tel:020-4352100 020-4352101
Header afbeelding

Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Hoe kom ik aan een corona-vaccinatiebewijs?

Wilt u een bewijs voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen in allerlei situaties.

U kunt terecht op de website CoronaCheck.nl of in de CoronaCheck app op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen. Heeft u hulp nodig? Bel dan met de Rijksoverheid: 024 724 7247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door ons gezondheidscentrum volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u misschien helpen.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.
Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.