Afspraken – Gezondheidscentrum Oostpoort – Amsterdam
Polderweg 192 1093 KP Amsterdam Tel:020-4352100 020-4352101
Header afbeelding

Afspraken

Afspraak maken

Voor het maken van afspraken voor het spreekuur kunt u dagelijks bellen tussen 08.00 – 12:00u. en 12:30 – 17:00.
Hiervoor belt u naar: 020 435 21 00.  Voor het maken van een afspraak Dient u zich in te schrijven bij onze praktijk. U kunt hiervoor het inschrijfformulier op deze site gebruiken.
Bent u geen patiënt bij onze praktijk, u kunt eenmalig op afspraak tegen betaling.

Spreekuur mogelijkheden:

Telefonisch spreekuur

Elke dag kunt u via de assistent een afspraak maken om gebeld te worden. U wordt door de huisarts tussen 09:00 en 17:00 gebeld. Dit is bedoeld voor korte adviezen. Dit telefonische spreekuur is niet bedoeld voor het maken van afspraken of het aanvragen van herhaalrecepten.

Afspraak spreekuur

De assistente zal bij het maken van afspraken vragen wat de reden is van uw komst, zodat zij in overleg met u de duur kan inplannen in de agenda. Ook zal zij vragen of u last heeft van verkoudheidssymptomen. De assistente overlegt dan met de huisarts voor de vervolgstappen. Voor verwijzingen verzoeken wij u altijd een afspraak te maken.

Annuleren afspraak

Een gemaakte afspraak kan tot minimaal 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Wanneer u niet op tijd geannuleerd heeft en / of niet op de afgesproken tijd komt, geldt een wegblijftarief. Dit is €25 en dit kan niet bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden. Wanneer er een goede reden is voor het wegblijven c.q. het niet op tijd annuleren dan wordt dit tarief niet in rekening gebracht.