Psycholoog

Behandel- en Begeleidingscentrum Amsterdam Zuidoost (BBAZ) biedt specialistische, ambulante, geestelijke gezondheidszorg. Behandeling en begeleiding wordt geboden door een multidisciplinair team conform multidisciplinaire richtlijnen. Het behandelteam bestaat uit een psychiater, GZ-psycholoog, twee basispsychologen en maatschappelijk werker/systeemtherapeut.

“De wachttijden bij psychologen lopen op. Mensen hebben steeds vaker last van klachten rondom hun mentale gezondheid en ondertussen moeten zij minimaal een aantal weken wachten voor er plek is voor behandeling, dat is natuurlijk belachelijk”, vindt psycholoog K. Migut van het BBAZ.

Afspraak maken

Wilt u niet langer wachten tot u met de psychologische behandeling aan de slag kan? Iedere woensdag is een psycholoog of psychiater van BBAZ in het gezondheidscentrum aanwezig voor de behandeling van patiënten.

Schrijf u nu in bij onze praktijk >>

Om afspraken te maken of te verplaatsen is de praktijk van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur te bereiken (tussen 12:00 uur en 13:00 uur gesloten). Dit kan telefonisch of via de balie bij de assistentes.

Contact

T 020 – 435 2100
info@gezondheidscentrumoostpoort.nl