Orthopedie

OPC Klinieken is gespecialiseerd in Orthopedie en Plastische (hand) Chirurgie. De klinieken zijn gevestigd op verschillende locaties in Nederland. De hoofdlocatie is gevestigd op het Waddeneiland Texel en daarnaast werken zij samen met Gezondheidscentrum Oostpoort.

“Een tevreden patiënt na een goed geslaagde behandeling is het mooiste wat er is”, zegt dr. Metsaars, een van de orthopedisch specialisten van OPC Klinieken. Er zijn al veel mensen geholpen met knie- of heupklachten, maar ook met schouderklachten of bijvoorbeeld het carpaal tunnelsyndroom.

Orthopedie

Orthopedie is de leer van het steun- en bewegingsapparaat. Orthopedie is een van de oudste onderdelen van de geneeskunde, waarvan al in geschriften van ver voor onze jaartelling melding wordt gemaakt. De orthopedisch chirurg behandelt al die aandoeningen die uitgaan van het steun- en bewegingsapparaat. Dat zijn dus de botten, gewrichten, spieren, pezen en banden.

OPC Klinieken richt zich speciaal op mensen met gewrichtsproblemen aan schouder, elleboog, pols, hand, heup, knie, voet en teen. Al hun orthopeden hebben ruime kennis en ervaring. De orthopeed bespreekt met u de mogelijkheden. Een eventuele operatie vindt plaats in de kliniek waarmee we samenwerken. Medische ingrepen worden over het algemeen uitgevoerd in dagbehandeling.

Behandelingen

De orthopeden zijn gespecialiseerd in de volgende aandachtsgebieden:

  • Conservatieve en operatieve behandeling van alle soorten voet- en enkelklachten
  • Arthroscopische en minimaal invasieve chirurgie
  • Knieklachten en arthroscopische behandeling
  • Heup- en knieprothesiologie
  • Hand – en pols klachten, onder andere artrose en carpaal tunnel syndroom

Afspraak maken

Iedere donderdag is er een orthopeed van OPC Klinieken in het gezondheidscentrum aanwezig voor de behandeling van patiënten.

Schrijf u nu in bij onze praktijk >>

Om afspraken te maken of te verplaatsen is de praktijk van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur te bereiken (tussen 12:00 uur en 13:00 uur gesloten). Dit kan telefonisch of via de balie bij de assistentes.

Contact

T 020 – 435 2100
info@gezondheidscentrumoostpoort.nl