Huisarts Amsterdam Oost

K. Samadi

Huisarts K. Samadi heeft een internationale carrière achter de rug. Hij heeft Gezondheidscentrum Oostpoort opgericht omdat hij de lijnen tussen huisartsen en medisch specialisten kleiner wilde maken.

“Tussen de eerste- en tweedelijnszorg zit een groot gat. Patiënten moeten vaak lang wachten op behandeling en soms komt die behandeling zelfs te laat. Met Gezondheidscentrum Oostpoort verkorten wij de lijnen, waardoor patiënten vaak meteen geholpen kunnen worden. Eigenlijk zijn wij een anderhalflijns zorgorganisatie”, zegt drs. Samadi.

K. Samadi werk samen met mevrouw F. Hussein. Zij is sinds 2009 werkzaam als arts in Nederland. Daarvoor heeft ook zij op verschillende internationale plaatsen gewerkt.

“Mijn passie en ambitie is streven naar een goede en juiste diagnose en behandeling van mijn patiënten. Ik werk al jaren met plezier in het gezondheidscentrum in Amsterdam. Ik heb met name te maken met patiënten op het gebied van gynaecologische onderzoeken, maar ben daarnaast ook gespecialiseerd op andere medische gebieden”, zegt zij.

Word patiënt bij ons

Gezondheidscentrum Oostpoort is dus niet zomaar een huisartsenpraktijk. Het is een huisartsenpraktijk met de middelen om directe zorg mogelijk te maken. Verwelkomen wij u binnenkort in onze praktijk?

Schrijf u nu in >>

Om afspraken te maken of te verplaatsen is de praktijk van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur te bereiken (tussen 12:00 uur en 13:00 uur gesloten). Dit kan telefonisch of via de balie bij de assistentes.

Contact

T 020 – 435 2100
info@gezondheidscentrumoostpoort.nl